Menu Sluiten

Diensten portfolio

In mijn diensten portfolio vind je alle diensten waar in ik werkzaam ben. Wil je meer weten over een dienst? Klik op de knop, en ontdek meer.

seo-tag Website Optimalisatie

Wil je meer organische bezoekers naar je website krijgen? Dan is het belangrijk dat je je website optimaliseert voor de zoekmachine (SEO). Met behulp van het verbeteren van de content en techniek kan je een hogere positie aannemen in Google. Met een hogere positie in Google krijg je meer bezoekers naar je website.

Website bouwen

Om een website te kunnen bouwen moet er gebruik gemaakt worden van een content management systeem (CMS). In een CMS is het mogelijk om de inhoud van de website te beheren en te updaten. Het is belangrijk dat je voordat je een website opzet bedenkt of je een website of webshop wilt hebben. Dit kan namelijk invloed hebben op wat voor jou de beste open source CMS tool is.

Webdesign-User Experience

De user experience is ook wel de gebruikerservaring van de websitebezoeker. Om een goede user experience te geven zal de website moeten aansluiten op de verwachtingen van de bezoeker. User Experience is niet alleen een mooi webdesign maar zorgt er ook voor dat de indeling duidelijk is voor de bezoeker.

Content Marketing

Als marketeer ben je snel geneigd om een product naar voren te brengen in plaats van om een verhaal te brengen. Bij storytelling is het belangrijk dat je authentiek, persoonlijk en prikkelend bent. Het gaat erom dat je niet het product, maar de achterliggende gedachte van het product verkoopt. Door het vertellen van een goed verhaal kan je (mogelijke) klanten raken, verbinden en tot actie aanzetten. Daarom is het belangrijk dat je een goed verhaal verteld als je uiteindelijk je product wilt verkopen.

Adverteren (SEA)

Met Google Adwords is het mogelijk om in de Google Zoekmachine te adverteren.Wanneer je een goede campagne structuur hebt dan is dat de fundering voor een succesvol AdWords account. Met behulp van goede advertenties kan je bovenaan in de zoekresultaten getoond worden.

Social Media

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met behulp van Social Media marketing krijg je de kant om in contact te komen via jouw doelgroep. Het is mogelijk om naamsbekendheid te vergroten, interactie aan te gaan met de klant en producten te verkopen. Denk bij Social Media aan adverteren via Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Youtube en Snapchat

Visualisatie

Video Montage

Video marketing is een belangrijke trends. Zo blijkt dat meer dan de helft van de consumenten benaderd willen worden met video’s. Het bekendste platform om video’s te laten zien is via YouTube, maar Facebook en Instagram zijn in opmars. Met behulp van video’s is het mogelijk om meer waarde aan jouw bedrijf, dienst of product te geven en jouw klanten te overtuigen en te binden.

Evenement Organisatie

Live communicatie heeft een belangrijke plaats gekregen in de nieuwe marketing. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om kennis te delen en een goede merkbeleving te creëren voor zijn doelgroep. Dit is onder andere mogelijk met behulp van een evenement. Voordat je een evenement gaat organiseren is het belangrijk dat je van te voren een duidelijke strategie hanteert.